London Metal Exchange - jak kontrolovat tržní cenu neželezných kovů

18.06.2011 13:03

London Metal Exchange (LME) je světovou jedničkou na poli sledování trhů neželezných kovů. Nabízí velmi cenná historická i současná cenová data, které lze  pravidelně sledovat a využívat tak jejich trendů pro kontrolu nákladů při nákupu produktů, jejichž část tvoří při výrobě právě neželezné kovy - hliníkové trubky, kola, hliníkové obráběné a lité dílce a mnoho dalších.

Protože trh je nestabilní, cena se mění v čase.

Abyste měli jistotu, že dodavatel mění cenu v souladu s trhem, je nutné  rozumět burzovním trendům a modelovým výpočtům.

Pouze tak máte nad svými investicemi přehled a můžete si být jisti, že dodavatelská změna ceny, deklarovaná vlivem změny cen nerostvých surovin, ať už formou nárůstu či snížení, je podložena reálnými čísly.

Mám dlouholeté zkušenosti s obchodování s předními světovými společnostmi zpracovávajícími hliník, znám detailně používání LME indexů a kontraktů, které určují principy a zásady pro úpravu cen.

Pokud ve Vašem byznysu nakupujete výrobky, které jsou tvořeny neželeznými kovy a chcete mít kontrolu nad svými výdaji, obraťte se na mě.

Pomůžu Vám této problematice porozumět a mít tak své výdaje pod kontrolou.

Zpět